Siirry sisältöön

Youth Davar

Kurssit

Youth Davar 1 – Ikkuna Jumalan suunnitelmaan

Tämä kurssi avaa meille ymmäryksen, mistä Israel-teemassa on oikein kyse.

Kurssilla opiskelu on monimuotoista ja sisältää paljon erilaisia opetustapoja; videoita, kuvia, opetushetkiä, aktiviteetteja, ruokaa ja heprealaista ylistysmusiikkia.

Kurssi on kokonaisvaltainen kokemus, jonka tehtävänä on sytyttää ja herättää juuri sinut ymmärtäämän Jumalan suunnitelma Israelille, juutalaisille ja sinulle.

 1. Keitä juutalaiset ovat?
 2. Miksi Jumala valitsi juutalaiset?
 3. Kenen maa Israel on?
 4. Jumalan suunitelma juutalaisille
 5. Mihin minua tarvitaan?

 

 

Youth Davar 2 – Ovi Jumalan suunnitelmaan

2- kurssilla astumme syvemmälle Jumalan suureen suunnitelmaan! Tällä kurssilla löydämme Vanhan ja Uuden testamentin Messiasprofetioiden yhteyden toisiinsa, kolminaisuusopin tärkeyden sekä kurkistamme Israelin asemaan lopun aikoina. Käymme läpi antisemitismiä sekä siitä seurannutta holokaustia. Opimme myös eri tapoja evankelioida juutalaisia sekä mitä pitäisi ottaa huomioon sitä toteuttaessa. Kurssi tähtää opettamaan palan juutalaisten menneisyyttä, nykyisyyttä sekä tulevaisuutta historian ja Raamatun valossa, sekä varustaa nuoria juutalaisten evankeliointiin sekä kohtaamiseen.

 1. Messias-profetiat, VT<=>UT yhteys toisiinsa
 2. Kolminaisuusoppi VT:ssa
 3. Israelin eskatologia
 4. Antisemitismi & Holokausti
 5. Evankeliointi
 6. miten evankelioida, eri tavat, argumentit,
 7. Vapaaehtoistyön mahdollisuudet

 

Youth Davar 3 – Matka Jumalan suunnitelmaan

3- kurssi on n. viikonpituinen matka Israeliin, jossa laitamme kaiken oppimamme käytäntöön! Tutustumme pyhiin paikkoihin, messiaanisiin seurakuntiin ja Israelin ihanaan luontoon. Tutustumisen lomassa pääsemme evankelioimaan ihmisiä, sekä auttamaan holokaustivanhuksia ja kuulemaan heidän elämäntarinoitaan. Lopuksi tutustumme myös erilaisiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin Israelissa.

Huom! Matkalle pääsee vain 1. ja 2. kurssin käyneet opiskelijat. Matkan hinta ja tarkempi sisältö ilmoitetaan opiskelijoille kurssilla 2.

 1. Pyhät paikat
 2. Messiaaniset seurakunnat
 3. Päivä luonnossa
 4. Evankeliointi - eri tapoja evankelioida Israelissa
 5. Vapaaehtoistyön mahdollisuudet